New Header 2012 I omeyy tak ?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Hai 2012 , selamat datang ke blog cute nana yang tak berapa nak cute ini..hekhek


ok, abaikan.

Dalam bulan baru dan tahun yang baru ni la kan , nana dengan terbukak hati, limpa, paru-paru, jejangtung dan hempedu ingin menukar header nana yang lama ke header yang baru.
Ala, header baru yang tak seberapa nak cute la sangat dari korang punyer tuh.

Tau la header korang lagi gempak, lagi osem lagi omeyy dari aku kan kan kannn ?

okay aku sedar beb..aku sodarrrrrr!

*sory lelebey plak

So mari kita tengokkkkk sapa yang keneeeee..

eh ehhhh..merepek lagi nana nih...PANGGGG!!

Ok sory, 

Dulu nana gune header yang ini ha


comeyyy daakkkk ? gamba nie gune cartoon free hair :P




sekarang, nana gune yang :-



haaaaa....amacam..gambar cartoon bertudung..pergh lama jugak la nana kaler gambar tuh..



Walau nampak simple je, tapi terkehel jugak la tangan 
nak warnakan gambar nih ..gambar asal takde warna.


Jadi, bila ada Tahun baru, header kene baru....

ehhhehehehe :P


ok dadaaaaa ^_^






p/s : choki2 baru ada tak ?

36 kaki komen

EZAD AMIR said...

ayu sungguh header kamu ni...nice

A Crack Mirror said...

wowei..cun2...simple but nice..asya pun ada terfikir nak tukar new header..tp tunggu lu..xda idea lagi..lg pun ngah bz study skrg ni... huhu... da 1 january 2012 lah.. waaah!

~Nana BamBam~ said...

@EZAD AMIR : thanks :)

@Asya : thanks you asya..ok nana tggu header baru asya tu yer..hehehe :P

Nana Leina said...

kita pun nana jgak..nak tukar la..hahaha.. tp xsempat nk bt.. lain kali.btw lawa gambar muslimah tu cuma pic btterfly tu mcm ada yg xkena..huhuhu.. cuma pendapat..tapi lawa la .sedap mata memandang

sya fieqa said...

nice header dear!
happy new year jugak..
^_^

Gen2Merah said...

ya memang comey.. seswai utk Nana yang comey gak.... Azam Tahun Baru ni kan.. semoga sukses dlm dunia blogging...

khairul akmal bin azman said...

lawa2.tapi.
if letak pic sendiri
lg lawa.

Edy Fee said...

slmt thun baru..header yang nampak lebih feminin

MaryaYusof said...

Cantiklah...nak jgk header baru tp xpandai nak buat..hehee.. Happy new year dear~

Daddylicious said...

header baru lagi nampak chomel...

CikAnyss' :O said...

memang superbbbb lah , hehe .
header yang cantik , tuannya pon cantik !

Akmal Khalidah said...

Alhamdulillah :D
Cantik sangat header kartun muslimah tu ;) Selamat tahun baru ;D Semoga apa yang akak hajatkan, dimakbulkan Allah :)

El3kTr0 said...

happy new year!! I hope all you whises come true :)

D'Nur Suffi Shopalista said...

hepy new year cik nana bam bam...

header anda cweet sangat taw !! ade butterfly photoscape lagi.. tuh buat bertambah sweet.. !

terima kasih sudi terjah blog akak !!~

meh ler shoppe sekali !!
sempena tahun baru..

salam kenal!!

Nur-nba said...

Cantik header ni.. kreatifnya.

My Life's Journey said...

Mat tahun baru dear ..wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cantiknya ..sungguh menarik ..mcm dear jugak tau :)

xDer said...

nice.. cantik dan suci ٩(^‿^)۶

Nelly The Strange said...

Happy New Year ^__^

cerita best said...

nnt boleh la bt kt pakjoe header 1 hahaha

khairul akmal bin azman said...

header dlu lg lawa lg..

Ratu Lissa said...

omey2 !! :D

Zakaria's daughter said...

munge2 cintak header dy. keh2

Chuu Muqhlis said...

nana! header omeyl., ayu gitu :P

Azmi Khan said...

hader yg baru tu nampak lagi cantik dr yg lama.....
selamat thn baru dr sy.....

sahromnasrudin said...

comei dgn sgt sopan header baru awk nie....

zulhilmi tempoyak said...

selamat 2012.. :)

aloloh comei sgt header.. ;p

syahirooAhmad said...

cantik gileeeeeeeeeee header ni.. hang wat ke na? terbaikkk , boboiboy..

Pondok Usang said...

hey.. comey la header nye.. =)

aleen aiden said...

iye,comel! :)

zunah said...

nice header :)

iszieylyanziy said...

comel gila header,,jeles :)

mohdhazlan Dreadlock said...

ayu header mcm tuan dia ..:)

slmt thn baru nana ...gudluck !

hanaahmad said...

comel dan selamat tahun baru. sudah ada perubahan ya. ;)

eikieyn said...

kin ikut cara boboi ckp.. alo tomei tomei~ :D

acheeqa farhana said...

comel la header awak...ala2 muslimah..oo, ptut la..yg buat pon mmg cntik..sepadan ler..ekeke..

sop said...

Teserlah keayuan header tu. Blig lebih nampak muslimah. Tahniah.
Jauh lebih menarik dari header sop :)

Klik Sini Untuk Komen