Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]

بسم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Ok nana jadi rajin pulak nak join segmen-segmen nih kan.. huhu. Kali nie nana ditag oleh blogger PAKJOE.

Korang kenai dakk ? APA...........?   TAK ?

errrrr...  takpe-takpe , kalau tak kenal, kenal-kenal lah, boleh eratkan silatulrahim..yedakkk?



Segmen kali nie agak menarik hati serta limpa ku untuk join, datangnye dari abam macho nih..
ada kasi hadiah pulak tuh. Sooooo, apa salahnye kalau nana cube nasib..mana la tau 
dapat top 3 Refferel Tertinggi kerrr..yedakk ?

Klik banner untuk join dan maklumat lanjut


Syarat-syarat nye senang je , kalau korang boleh follow syaratnye, apa lagi meh join meh ^_^

Cara untuk sertai segmen ini :

1. Follow Blog Mr. E'raz Fadli [ Wajib ]

2. Like Page Mr. E'raz Fadli at Blog [ Wajib ]

3. Buat Entri : [ Wajib ]
-Tajuk entri "Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]".
-Letak Banner dalam entri dan link kan ke http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html.

4. Tag 3 Orang Rakan dan Pastikan mereka tahu. [ Wajib ]


Nana Tag :
-Cik Tikah
-Aien Najwa
-Nasha Sanza


5. Publishkan entri tersebut. [ Wajib ]

6. Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini. [ Wajib ]
Contoh :
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html
(BETUL!)

-Tarikh Tutup 17 Januari 2011 Jam 12 Malam!

Kepada semua yang join, Mr. Eraz Fadli akan senaraikan di Sticky Post selama seminggu dan akan membuat Special Bloglist selama sebulan.
Hadiah misteri akan menjadi milik Top 3 Referrel tertinggi..!!






p/s : kalau menang nanti nak banje tuan blogger yang wat segmen tu makan kepcii... :P



30 kaki komen

Mr. E'raz Fadli said...

Thanx sbb join.. Sudi2 lah promote kt kawan2.. mn tahu anda yang bertuah..

nur said...

Nana...
Rajinnya..
Harap nana bertuah ye..

Gen2Merah said...

wahh, rajin nana join segmen2 akhir2 ni yaaa.. all the best..

Cik tikah said...

TQ nana sebab sudi tag cik tikah, insyaAllah cik tikah join yer :)

♥ Elin ♥ said...

kkdg x terlarat nak join segment nih..klu senang2 blh ler.. ;p

EZAD AMIR said...

hihi...cm bez je...

gnesop said...

Bagus join segmen, boleh tambah trafik juga :)

Hanis Azla said...

harap2 nana adalah top 3 yang bertuah tu..

♥AienNajwa♥ said...

Thanks tag dear..if free i'll key..(^___^)..Gud Luck hun ! ~

seha jakon said...

whoaa..you rajin join..
goodluck apa apa pun okay baby

hanaahmad said...

rajin. aku doakan kau antara yang bertuah! :)

cerita best said...

x knl la nama pakjoe 2 hehehehe...sapa dya hahah

nasha sanza said...

good luck sayang...

Gen2Merah said...

gud lak ye.. selamat malam Nana

cik ika said...

ika ta sempat2 nk join pown segmen2 yg org tag ika..erm~~btw gud luck okep~~

aleen aiden said...

selamat bersegmen! :)

A Crack Mirror said...

semoga nana dapat tuah tu..huhu~ bnyak gak kewajiban utuk join..ehehe

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaa dasyat dear ni .. good luck tau dear ..:)

afzan said...

rajin nana join benda-benda macam ni eh. ganbatte!

Darl Eqa said...

Woa.. eqa na try join loo ~ na mngeratkan hubungan silaturahim gak ! tehee :D

teha said...

rajin cik nana bersegmen.. hehe :)

teha said...

rajin cik nana bersegmen.. hehe :)

El-Janna said...

rajinya join segmen^^

nasha sanza said...

good luck dear..

Nurul Syakira Zainal said...

gud luck:)

dah follow dah.
jom join bloglist kiera:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

kewchik said...

Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak yg kiut miut nie // Harap folo sy balek yea .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Lily Suhaili said...

Singgah dan follow sini ! :DD

Dari segmen yg sama

http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Arra Ahmad said...

dari segmen sama..:)

http://arazua.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Arra Ahmad said...

http://arazua.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Mr. E'raz Fadli said...

Kembali muncul di entri ini.. Jenguk rakan-rakan yang sudi join 1st segmen dulu.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Klik Sini Untuk Komen