Try Not To Laugh!!

بسم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Nana dah tak ada idea kat dalam otak nana nih sejak terlebih makan buah limau manis medu tuh.
Nie semua gara-gara buah limau yang sangat tergoda selera nak makan. Kisah die DISINI.

Jadi nana nak korang layan aje video kat bawah nieh . REMEMBER, try not to laugh okehh..


mana-mana peminat budak nie gerenti gelak punya..
kann

kannn

kaaaannnnnn ?

eleh macam tak tahu je die dok sengih-sengih dok gelak-gelak sengsorang..

kat sini ade CCTV la weh...hoho..|poyo|







p/s : sikit tak lawak..baik layan video an chalo chaloo..errr ntah la.. layan video DISINI

18 kaki komen

si ngokngek said...

mcm banggang ja justin..werkk!!benci

sumpah!!lawak

Cik tikah said...

gelak jua =.='

mohdhazlan Dreadlock said...

ok x gelak ...tgh serius ,,k

Gen2Merah said...

alalaa nana.. tak dapat nak tengok la video ni.. loading lambat sangat. Line intenet slow bangat..

apa pun saya gelak2 je lah ye.. ekekekeke...

Edy Fee said...

alamak tak minat sgt justin bibir ni.,hahahaa
kes jelez dia ramai pompuan nak.huhu

Nur Aischa said...

huwaa internet slow, tk dpt nak tgk T_T tp apa pun aisyah tak suka dgn justin bieber tuh. tak suka tak suka >,<

fierul said...

mema serius abis sebab broband slow tahap cipan sampai kena tgu berjam tapi stay tak leh men gak video tuh ..

mercinye ..

>_<

syahirooAhmad said...

tergelakkk.. :D

budak ni peminat nye semua golongan wanita.. kalau lelaki salena gomez la.. hihiks

efa nur said...

ahahahaa....mcm hampehhh jew!!hekhek :p


Blog Efa Nur :)

Cikgu Ma said...

alo...line ngokngek...xleh tgk video ni..

blogger award review | pengulas blog tak ada sijil halal

Cik Aya said...

kah..kah..

sara E a.k.a ct said...

nak2 limauuu:D

sara E a.k.a ct said...

comel sgt la sore dy..hahahaXD

xDer said...

hohohohoh...

Hanif said...

sori nana...hari ini berukband maxix slow!!

CekbOlat-bOlat said...

tak gelak ! tak best,,


sbb tak tengok.. haha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

boleh pulak macam tu. hehe. ^^

My Life's Journey said...

Huhu sedihnya .. umi tak dapat tengok, nanti umi datang balik ..internet slow sangat ..kalah kura2

Klik Sini Untuk Komen