Wordless Wednesday #21 : AWAK SUKA SAYA TAK ?

بسم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Sebuah Novel percintaan yang penuh dugaan.

Cubelah baca , gerenti korang nak baca lagi punya.





p/s : tertunggu-tunggu novel I LOVE YOU STUPID dari Melur Jelita


31 kaki komen

nuruashia ♥ said...

sy suke awk eheheh :)

Hanif said...

wife tengah baca....
aku hanya pendengar setia jalan cerita jerrr

Paris Lipton said...

eh eh dr melur jelita eh. xpenah kenal pon, ok lps ni nk cari... ;p

cerita best said...

pakjoe suka hahhahah gurau je heheheheh

ღKekupuLangitღ said...

Tak minat baca Novel, tambah2 bab cinta. Alahai longlai.. :P

EmpayarUtama said...

Ish x berani aku nak baca takut x bley berenti; abes semua kerja sangkut lak

EZAD AMIR said...

novel cinta xlyn sgt..novel seram bez...

My Life's Journey said...

Hai dear ..cita novel? citer la cikit .. mesti best kalau pat baca sipnosis ni kan :)

My Life's Journey said...

Hai dear ..cita novel? citer la cikit .. mesti best kalau pat baca sipnosis ni kan :)

A Crack Mirror said...

huhu..tak sangka nana ske baca novel rupenyer..

Cik tikah said...

nana dh hbis baca ke buku tuh?

teha said...

best ek ? dah lme kite xbce novel.. hehe

sahromnasrudin said...

selamat membaca ya

Ratu Lissa said...

saya suka baca novel alaf 21 je, hihi..

Ratu Lissa said...

ehh, lupa ! buku prima, dan karnadya.

syahirooAhmad said...

bukan keluaran alaf21?

macam best je.. tapi nnti banyak membazir masa dok mengadap buku tu je..

aiNa yaZiD said...

antara novel yang mendapat ranking terbaik dekat popular.. :):)

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

bila la aku nak start baca novel ni..kehkehkeh..

ILA HonEyBuNNy said...

besttt eh??

ne ila tak sabar nak beli eh..heheheh

cikji said...

peminat novel rupenyaaa.

mcm best jer tajuk dia

mohdhazlan Dreadlock said...

suke suke suke :D

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said...

sy suka awak,
tp awak x suka sy.. :(

cut! ekeke :p

yana-feehily said...

jarang beli novel karya seni ni..hmm boleh la try nnt.

psstt..nama kita nak sama la :)
salam kenal..

emy zulaiha said...

best eh?pas nie boleh la try carik :)

♪ cik katak ♪ said...

ahha nana buleh lah ceita cite nih..
malas nk baca :)

CikAnyss' :O said...

best ke novel ni ? anys baca novel tak pernah habis selama 18tahun ni , ihkihs ,.
btw i'm new here . alang2 dah masuk saya follow terus !hihi :) jemput ke blog saya ya ..
komen penulisan ke , appreciated :)

L said...

suka2.. huhu. tapi xsuka baca novel.. haha

jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

aiEz said...

jarang dah aie layan novel la ni...=='

sitihanisahali said...

rabu ni saye nak pergi book affair.boleh beli buku ni guna kupon.yeyy. :)

hanaahmad said...

mohon review. ;)

Nesa Wazir said...

alamak..nesa x bce novel, komk bce la..hehe :P

Klik Sini Untuk Komen