Isnin Hari Malas?

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



Orang kata hari senin nie hari kemalasan, yeke? nak tahu tanya Aweks cuns ni sebab dia pakar :P

Tapi, bagi saya hari isnin adalah hari semangat kesukanan yang tak dapat ditinggalkan.

Sebab,
☛ Sunat potong kuku yang dah panjang, kelebihan = rezeki senang masuk,
☛ Nak kasi kata-kata semangat kat adik supaya belajar rerajin...(hari-hari lain sendiri mau ingat aa).
☛ Nak kasi ikan puyu makan, hari-hari lain pas kat orang lain, adik ke, ayah ke, mak ke, ( ye saya malas)
☛ Nak siram pokok bunga, hari-hari lain pas kat orang lain, adik ke ayah ke mak ke, ( hehehhe malas sikit je)
☛ Nak tengok cerita best kat Astro, memang tak miss la cerita tu ( tajuk cerita dan channel dirahsiakan, maap ye )



Haaaaaaa, itu la keje atau rutin harian saya setap hari isnin...semangat yedakk?

kan?

kan?

kannn?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kalau korang, ade ke? x kannnnn? hohohoo :P

10 kaki komen

gnesop poseng said...

jarang rasa Isnin malas..
selalu rajin hari Isnin sbb dah bercuti 2 hari... hehehe

Gen2Merah said...

Isnin adalah hari yang malas buat org yang pemalas... Isnin juga adalah hari yang semangat buat mereka yang bersemangat... (macam saya).. ehehehe

♥ NurShamira ♥ said...

hehe..kalau time skolah dulu hari isnin la pling x best sbb lps 2 hari cuti da kne pi skola blik .. kikiki

Ratu Lissa said...

oh isnin memang hari malas . bila dah dua hari bercuti , tiba2 kena start keje/sekolah . huhu.. tapi org kata potong kuku sunaat hari khamis . heheh

fierul said...

hehehe .. byknya aktiviti ..

tapi memang kebanyakkan orang kata ari isnin hari malas . :)

Iznie said...

boleh puasa sunat hari isnin.. :)

Lan Bingka said...

ai, nak berahsia ye..

My Life's Journey said...

Hihi .. kalau umi pulak ... masih mood bercuti haha ..kalu hari jumaat .. seronok giler hihi..ape la umi ni haha

Chuu Muqhlis said...

erkkk., pakar ke?? hahaha
wahh ptot la seronok je dia.. ade aktiviti upenye hari isnin tu :P

si robot comel said...

isnin kan monday blues,haha

Klik Sini Untuk Komen