Asik asik tukar wajah. #17 : SPONTANEOUS THURSDAY

بسم الله الرحمن الرحيم
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته






Mood datang berjuih juih. Ada je gatal gatal tukar background umah  macam tukar baju.
Tapi nana rase nampak Header yang ni simple but ade gak kaler kaler kesukaan menyelit kat situ.

 Header 1 , Header 2  dan  Header 3 sudah ku banyak design. semua ikut mood.
kalau mood kata tukar, tukar. Kalau suruh terjun lombong, errr nana buang je mood nana ke lombong
susah ape yedakk . . kukukuku . nonsense bak kata chef wan..opsss.

Lawa ke lawak ? haih.




p/s : nasib tukar header je. jangan tukar lain doh ler . >_<

8 kaki komen

Alia Laila said...

Kak Nana rajin ;)

♥ Nana BamBam ♥ said...

sikit ke alia..hehe

boni kacak said...

wah...rajinnya dia..hehehe

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

memg kena tukar, saya dah 6 header kot tukar

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

umu kite sama yeahhh>.<

Lan Bingka said...

helo..helo.. ;)

♥ sitifarhana ♥ said...

cntik cik nana..simple je :)

Yousof said...

Orang rajin memang macam ni.. ;D



Ringkas tapi lawa je.

Klik Sini Untuk Komen