Lelaki US mati akibat memenangi pertandingan memakan lipas

بسم الله الرحمن الرحيم 
 السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Madagascar hissing cockroaches in captivity


London, Oct 9 (ANI): Seorang lelaki dari Florida, yang memenangi pertandingan memakan lipas, meninggal dunia sejurus selepas dia dijatuhkan lebih pepijat hidup daripada sekitar 30 peserta lain.

Edward Archbold, 32, menjadi kurang sihat sejurus selepas pertandingan berakhir dan dia rebah di hadapan venue, Ben Siegel Reptilia Store di Deerfield Beach, Florida, Mirror melaporkan.
Menurut polis, tiada peserta lain menjadi sakit.
Archbold telah dihantar ke hospital di mana beliau telah diisytiharkan mati.
Pada masa ini, pihak berkuasa sedang menunggu untuk keputusan pelabuhan-mortem untuk menentukan punca kematian.

"Kami merasa amat teruk"pemilik kedai Ben Siegel yang menambahkan bahawa Archbold tidak muncul untuk menjadi sakit sebelum pertandingan, katanya.

"Dia kelihatan seperti hanya untuk menunjuk-nunjuk dan baik saja." katanya sambil menambahkan bahawa Archbold adalah "the life of the party"

Satu kenyataan dari peguam Siegel berkata bahawa semua peserta menandatangani pengecualian "menerima tanggungjawab penyertaan mereka dalam peraduan ini unik dan ortodoks." (ANI)



sumber
--------------------------
Hishhh , orang kat negara barat nih memang buat keje-keje berani mati betul.
Demi nak cipta nama konon, kan dahhh...matiii gara-gara makan lipass....euuuuuuu

Tengok lipas den dah takuttt....apatah lagi nak poganggg..eeeeeee...






notakekakian : Lebih baik makan ayam kepci dari makan serangga..muahahah
.
.

8 kaki komen

Hanif Idrus said...

Isskkkkk.....makan lipas

syahirooAhmad said...

ni namanye sengal.. hahaha..

faraherda.razalan said...

Eiii! Takde keje ke diorang ni ha? Lipas tu dahlah benda yg sy paling fobia. Euuuw!

♥ Nana BamBam ♥ said...

@Hanif Idrus eeuuu.....nak tak? haha

♥ Nana BamBam ♥ said...

@syahirooAhmad sengal pon x macam nie....haha

♥ Nana BamBam ♥ said...

@faraherda.razalan enmtahla farah....keje gilerrr...last2 menyiksakan diri..

dya bunga said...

hhiiih...nk muntah plak bila entry ni..yeekk..mkn lipas? xpasal2 mati katak

♥ Nana BamBam ♥ said...

@dya bunga same goes to me dear....eeee..jijikk!

Klik Sini Untuk Komen