Jangan Sedih Sayang | Saya kan ada

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam Alaykum,


Entri ini khas buat adikku yang tersayang. Hari-hari buat kerja sampai letih-letih dia, entah makan atau tidak dia tu, almaklum lah duduk pun jauh-jauh.  Tak tahu dia macam mana.

First time tengok dia buat video di Keek, dan tertengok video pasal cirit ?
eeeuuuu eyma, perlu ke cirittt ? sumpah kelakar.

Macam-macam kan sekarang, lepas skype, whatsapp, lepastu weChat, and then KeeK pula.
Wahh makin maju. Saya je tak maju-maju..haha :D

Eyma, akak sentiada ada untuk eyma. Sama juga dengan si ehem2 tu #maaf tak boleh mention kat sini . Dont be sad ye sayang :)

naahhhh ada video untuk eyma, tengok sampai habis  :)




p/s : happy ye :)

11 kaki komen

Empayar Utama said...

Memang macam-macam 'terkini' kita tak terkejar...

Pondok Usang said...

dulu tak tau parody tu ape.. macam-macam.. =)

waddah jannah said...

memang popular vid ni,,

afzalsukasuki said...

hmm nape la dia sedih sangat tu kan? tapi nasib la ada kakak yang caring :)

dya bunga said...

xpe..slow2 nnti maju lh tu..hehe

boni kacak said...

thanks ye awak sebab sudi jadi kakak dia yang terbaik :)

Run Away said...

Ye..mcm2 dah ada skrg..:d

Nar Bana said...

sengal jeh video ni
haha xD
btw, come here n follo #600^^
visit me back ya (:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

FITRAH JAMIL said...

btol tu,dah byk apps2 yg baru, dah tak tau nk guna yg mna.

tomatokering :) said...

haha. kalau tengok dia ni memang kompem release tensen. hii

Klik Sini Untuk Komen