Blogger Template HTML Editor Baru

بسم الله الرحمن الرحيم 

Salam Alaykum,

Eh. banyaknya habuk kat sini. Nasib baik ada penutup hidung ni.
Alhamdulillah. hiks.

Lama juga tak up-to-date entri ni. Rasa idea tu makin lama makin menjauh dari kotak fikiran.

Ok lah, back to main tittle ye. Rasanya mungkin ramai yang dah tahu pasal edit template yang baru,
kalau yang dah tahu tu, tak pe lah.  Yang belum tahu tu, tak salah nak kasi tahu, supaya dorang tahu.
Hikss.

Saya bukan tak mahu tunjukkan cara, cuma faham-faham je la. hehe.
Nak tahu step by step atau cara-caranya, boleh la pergi ke blog cik akak sorang ni, Full punya tutorial.

Blogger Template HTML Editor Baru 






Selamat mencuba.  Assalamualaikum.

7 kaki komen

boni kacak said...

saya pening dengan templet baru ni

zulhilmi tempoyak said...

tak pernah ter tau lagi nak edit2 benda ni..haha

teha said...

kite dh mls nk edit2 belog nie.. hahaaha !

AZ Collection said...

Salam.. nk mintak tlg LIKE page ni blh? =)

AZ Collection ada menjual pelbagai jenis tudung AKEL bidang 50' dan 60'.. Nk tempah kraf felt pn blh.. Jom singgah sini..

https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Terima Kasih.. =)

Nurlyla said...

lyla dh puas hti dh dgn blog yg simple :') hihi

brguna info ni. utk yg msih nk edit blog bgi cntik ^^

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Empayar Utama said...

Salam ramadhan. Templet baru ni lagi mudah disusun

Klik Sini Untuk Komen