Bertemu kerana Allah, Berpisah Kerana Allah

بسم الله الرحمن الرحيم

Salam Alaik,

Lama juga tidak menaip kat sini.  Agak2 ada orang tolong jagakan kan ?
huhu..poyo.

Alhamdulillah, Allah gerakkan hati ini untuk ketemu sama adik-adik usrati beberapa hari yang lepas,
sungguh indah rasa dapat berkenalan dengan mereka.

Dapat tau pun dari facebook, group #TeamHijrah, Admin dari group tu berhajat nak buat Iftar di Masjid Asy-Syakirin KLCC, waktu yang dijanjikan itu memang tiada halangan sebab kelapangan waktu itu.
Alhamdulillah, Allah permudahkan urusanku. :)

Kami sempat juga berta'aruf, berusrah, solat jemaah sama-2, Subhanallah :')
Semoga hubungan ukhwah kerana Allah ini berkekalan hingga akhir hayat kami..
Aminn Ya Allah.


Sesi ta'ruf dan usrah , topik perbincangan = masalah pergaulan di fb :D



yang buat peace tu adik Nabila, kemaing ko dik..
akk je yg blur.haha



bergambar ngan adik korea..opss..haha..
adik bertudung peach ni nama die fara,
haa siap promote aku ni :d
kemaing aku :D



comel dak kek ni? haha silalah jeles ye ...
ni hadiah saye untuk group teamhijrah..
Alhamdulillah :)



Sebelum balik, kami sempat bergambo buat kenang-kenangan,
Ya Allah rindu dengan mereka semua..
bila la nak buat lagi camgitu ye..:(






Alhamdulillah, syukur kerana Dia permudahkan urusanku, mudah-mudahan
kami dapat berkumpul macam itu lagi. Seronok sangat tau usrah sama-sama:)
Dapat banyak jugak ilmu dari mereka. Alhamdulillah.

ok. sekian dari saye.
jumpe lagi.

2 kaki komen

amir zahari said...

Ermm ade summary utk perbincangan tentang masalah pergaulan di FB?

~raudatul firdaus~ said...

indahnya

Klik Sini Untuk Komen