Jangan Sedih Sayang | Saya kan ada

بسم الله الرحمن الرحيم


Salam Alaykum,


Entri ini khas buat adikku yang tersayang. Hari-hari buat kerja sampai letih-letih dia, entah makan atau tidak dia tu, almaklum lah duduk pun jauh-jauh.  Tak tahu dia macam mana.

First time tengok dia buat video di Keek, dan tertengok video pasal cirit ?
eeeuuuu eyma, perlu ke cirittt ? sumpah kelakar.

Macam-macam kan sekarang, lepas skype, whatsapp, lepastu weChat, and then KeeK pula.
Wahh makin maju. Saya je tak maju-maju..haha :D

Eyma, akak sentiada ada untuk eyma. Sama juga dengan si ehem2 tu #maaf tak boleh mention kat sini . Dont be sad ye sayang :)

naahhhh ada video untuk eyma, tengok sampai habis  :)




p/s : happy ye :)