Blogger Template HTML Editor Baru

بسم الله الرحمن الرحيم 

Salam Alaykum,

Eh. banyaknya habuk kat sini. Nasib baik ada penutup hidung ni.
Alhamdulillah. hiks.

Lama juga tak up-to-date entri ni. Rasa idea tu makin lama makin menjauh dari kotak fikiran.

Ok lah, back to main tittle ye. Rasanya mungkin ramai yang dah tahu pasal edit template yang baru,
kalau yang dah tahu tu, tak pe lah.  Yang belum tahu tu, tak salah nak kasi tahu, supaya dorang tahu.
Hikss.

Saya bukan tak mahu tunjukkan cara, cuma faham-faham je la. hehe.
Nak tahu step by step atau cara-caranya, boleh la pergi ke blog cik akak sorang ni, Full punya tutorial.

Blogger Template HTML Editor Baru 






Selamat mencuba.  Assalamualaikum.